Postzegelsmetkorting.nl
Assortiment

Zekerheden

Welke zekerheden biedt Postzegelsmetkorting mij?

1. Betrouwbaarheid: Dit vinden wij het allerbelangrijkste. Al vanaf het begin van het bedrijf, ruim 30 jaar geleden, hebben wij deze bekendheid en willen we dit graag behouden.

2. Echtheid: Van alle producten wordt de echtheid gegarandeerd. De artikelen worden geleverd volgens de geldende normen van de diverse vakverenigingen.

3. Kwaliteit: Alle producten zijn gekwalificeerd volgens de geldende normen van de Vakverenigingen NVPH, NVMH en IBNS.

4. Garantie: Altijd aanbod van nieuwe producten. U wordt als vaste klant op de hoogte gehouden van nieuwe producten en speciale aanbiedingen.

5. Service: Als klant van Postzegelsmetkorting ontdekt u dat de dienstverlening uitstekend is. Onze afdeling Klantenservice staat u graag te woord. Telefonisch op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur, via 0186-746020. U kunt uw vragen ook per mail stellen, via info@postzegelsmetkorting.nl U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Hoe weet ik of Postzegelsmetkorting.nl betrouwbaar/ deskundig is?

Postzegelsmetkorting.nl is een onderdeel van De Ruiter BV in Klaaswaal. Het familiebedrijf is al meer dan 30 jaar actief in de verzamelbranche en ondertekent de regels van de bekende vakverenigingen NVPH, NVMH en IBNS. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken en persoonlijk kennis met ons te maken.

© Postzegelsmetkorting.nl, onderdeel van De Ruiter BV